Vi holder åbent som normalt, men tager følgende forholdsregler:
Der er håndsprit, hansker og masker til rådighed.
Vi opfordrer til handel via webbutik/telefon.

Vi har haft nedbrud af hjemmesiden. Det betyder desværre at nogle vil opleve at deres indkøbskurv er tom eller der ligger ældre varer. Vi beklager de grener det medfører. Kontakt os hvis du oplever problemer.

Cookie Policy

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter:

  • Google Analytic


Hvilke typer cookies bruger vi?

De cookies, der bruges på vores websted, er grupperet i følgende kategorier:


Nedenstående liste viser de cookies, der bruges på vores websted.

CookieBeskrivelse
Nødvendige
cxssh_status

Funktionel. Tjekker om cookies er slået til i browseren.

cookielawinfo-checkbox-necessary

Gemmer brugerens samtykke til cookies for domænet per session

cookielawinfo-checkbox-analytics

Gemmer brugerens samtykke til cookies under kategorien “Analytics”.

wordpress_test_cookie

Bruges til at tjekke om cookies er slået til i browseren.

woocommerce_cart_hash

Tillader hjemmesiden at huske de valgte produkter.

woocommerce_items_in_cart

Tillader hjemmesiden at huske de valgte produkter.

wordpress_logged_in_xxx

Indikkere at du er logget ind og til at identificere hvem du er.

wp_woocommerce_session_xxxx

Indeholder en unik kode for hver kunde, så den ved, hvor man kan finde indkøbsvognens data i databasen

Analytics
_ga

Denne cookie er installeret af Google Analytics. Cookien bruges til at beregne besøgende, session, kampagnedata og holde styr på webstedsanvendelsen til webstedets analyserapport. Cookies lagrer information anonymt og tildeler et tilfældigt genereret nummer til at identificere unikke besøgende.

_gid

Denne cookie er installeret af Google Analytics. Cookien bruges til at gemme oplysninger om, hvordan besøgende bruger et websted og hjælper med at oprette en analyserapport om, hvordan wbsite har det. De indsamlede data inklusive antallet af besøgende, kilden, hvor de er kommet fra, og siderne blev vist i en anonym form.

_gat

Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren.

NID

Google Cookie NID – en unik identificeringsenhed anvendt af Google programmer til at gemme din præferenceinformation

Hvordan kan jeg kontrollere cookie-indstillinger?
Du kan administrere dine cookies-indstillinger ved at klikke på “Cookie indstillinger” -linket og aktivere eller deaktivere cookie-kategorierne.

Hvis du beslutter dig for at ændre dine indstillinger senere gennem din browsing-session, kan du klikke på knappen “Cookie- og privatlivspolitik” på din skærm. Dette viser meddelelsen om samtykke igen, så du kan ændre dine indstillinger eller trække dit samtykke helt tilbage.

Derudover giver forskellige browsere forskellige metoder til at blokere og slette cookies, der bruges af websteder. Du kan ændre indstillingerne i din browser for at blokere / slette cookies. Besøg wikipedia.org, www.allaboutcookies.org for at finde ud af mere om, hvordan du administrerer og sletter cookies.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og registrere dine køb, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til analyse og rapporteringsformål.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: it@mmvvs.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Mads Madsen VVS Engros A/S
Jernbanegade 22
7870 Roslev
Telefon: 20100666
E-mail: it@mmvvs.dk